انسان‌ها از دوران باستان از عسل به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی آن استفاده می‌کردند. در حقیقت، یونانیان، رومی‌ها و مصری‌ها خواص عسل طبیعی را که ارسطو نیز در سال ۳۸۴ پیش از میلاد به آن اشاره کرده است، ثبت کرده‌اند. حتی حضرت سلیمان گفته است که پسرم، عسل بخور که برای تو فایده دارد». عسل قطعاً یکی از محصولات قدیمی است که جایگاه خوبی را در دل‌های مردم از لحاظ شفابخشی طبیعی به دست آورده است.

بوسیله عسل نه تنها می‌توان شکر را از سبد غذایی خود حذف کرد، بلکه مواد مغذی و سلامتی را می‌توان وارد زندگی خود نمود. در ترکیب اصلی آن، یک قاشق غذاخوری عسل دارای حدود ۶۴ کالری بوده و هیچ گونه چربی یا کلسترول ندارد.

تقویت حافظه با عسل طبیعی

همه ما دوست داریم با افزایش سن، همچنان حافظه‌ ای قوی داشته باشیم، بنابراین مصرف غذاهایی که باعث تقویت حافظه می‌شوند،‌توصیه شده است. آنتی‌اکسیدان‌ها مواد شگفت‌انگیزی جهت تغذیه سلول‌های مغز است. مشخص شده است که چندین آنتی‌اکسیدان در عسل وجود دارند که می‌توانند مغز شما را در بهترین وضعیت خود نگه دارند.

تحقیقات درباره

خواص عسل 

در حقیقت، تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف تنها یک قاشق عسل در روز، می‌تواند به حفظ قدرت حافظه ن در دوران پس از یائسگی کمک نماید. افزودن یک قاشق چایخوری عسل به یک فنجان چای در روز، روشی ساده و فرح‌بخش جهت دستیابی به این هدف می‌باشد.

عسل همچنین به جذب کلسیم در مغز و بنابراین به حفظ حافظه کمک می‌کند. مراقبت مناسب از مغز از طریق مصرف مواد مغذی مناسب می‌تواند احتمال درگیری شما با زوال عقل در دوران سالمندی را کاهش دهد.



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها