ممکن است شنیده باشید که عسل می تواند در هنگام بارداری ن خطرناک باشد، اما به راستی کاملا بی خطر است؛ ما در این مقاله از آهوتا به شما می گوییم نه فقط مصرف عسل در بارداری با رعایت اصول ضرری ندارد بلکه شما را با خواص شگفت انگیز آن نیز آشنا می کنیم.
ممکن است شنیده باشید که عسل برای نوزادان پسندیده نیست .عسل می تواند حاوی باکتری باشد که می تواند در روده کودک برپایی و باعث بوتولیسم نوزاد شود، مرض کمیاب ولی بالقوه کشنده است. روده های نوزادان به اندازه کافی بالغ نیستند الی باکتری ها را از بین ببرند.با این حال، بزرگسالان در معرض خطر بوتولیسم عسل، حتی در دوران بارداری نیستند. بیشتر عسل هایی که در فروشگاه ها به فروش می رسند پاستوریزه می شوند البته با به کارگیری یک شیوه مانند با پاستوریزه شیر، هرچند که این پیشه برای مسائل ایمنی سپریدن نمی شود. عسل به مدت ۱۵ الی ۳۰ ثانیه به ۱۶۱ درجه فارنهایت حرارت دیتا می شود و سپس به سرعت سرد می شود. این شغل سلولهای مخمر را می کشد (البته اسپور بوتولیسم)، فلذا عسل فرایند کریستالیزه را بسیار کند سپریدن می دهد، به همین علت عسل به مدت طولانی تری مایع باقی می ماند.
عسل در دوران بارداری بی خطر است چنانچه پاستوریزه شده باشد. احد از انگیزه ها نگرانی در مورد عسل خام این است که می تواند مایه بوتولیسم شود. سیستم گوارش در بزرگسالان شامل باکتری هایی است که از زهر بوتولیسم جلوگیری می کند و دستور نمی دهد که به زوج منتقل شود.
علاوه بر خواص بی اندازه عسل برای کسان عادی، عسل در طی دوران بارداری نیز مزایای متعددی برای نسوان باردار دارد زیرا غنی از قندهایی مشابه فروکتوز و گلوکز، علاوه بر مواد مغذی می باشد.
خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی عسل مایه افزایش ایمنی تن می شود. وانگهی اسید معده ، زخم، سوختگی جزئی و سوزش راز دل را درمان می کند.
عسل به غلبه بر بی خوابی کمک می کند. نوشیدن درهم شیر با یک قاشق عسل پیش از خواب، به شما کمک می کند تا خواب آرامی داشته باشید
خواص ضد ویروسی عسل مایه کنترل فعالیت ویروسی در بدن می شود که باعث جلوگیری از زکام می شود. عسل یک شفا کننده موثر سرفه است. با این حال، هیچ شواهد علمی برای استفاده از آن برای مبارزه با سرفه هستی ندارد
خواص ضد التهاب عسل مایه تحریک گلو می شود. اضافه کردن عسل به چای زنجبیل یا لیمو برای تسکین حلق درد پیشنهاد می شود.
مطالعات پرتو دیتا است که مصرف منظم عسل مایه تفریق رشد باکتری های هلیکو باکترپیلوری که رئیس برپایی زخم ها است می شود.
طبیعت ضد باکتری عسل نه تنها حلق درد را بهبود می کند، بلکه به طور موثر در از میان بردن شوره راز و خارش پوستی موثر است. عسل را در آب گرم رقیق کنید و با توجه به شرایط مو، روی پوست سر بهرهگیری کنید.
مصرف منظم عسل، تن را در مساوی گرگرفتگی و آلرژی فصلی محافظت می کند.
مصرف بیش از بی گمان عسل می تواند منجر به عوارض جانبی خاصی شود.
عسل مایه افزایش سطح قند خون می شود و مقاومت به انسولین را افزایش می دهد زیرا در دوران بارداری، مصرف بیش از ۲۵ گرم فروکتوز در روزخطرناک است.
عسل مایه گرفتگی عضلات شکم، اسهال، یبوست و نفخ می شود. مصرف بیش از کران عسل بدن شما را اسیدی می کند و بر دستگاه گوارش نشانه می گذارد و پس سرعت هضم شدن را کاهش می دهد
سطوح بالای قند در عسل موجب حفره های دندانی و استهلاک دندان می شود.
کالری غنی موجود در عسل، باعث اضافه وزن می شود.
سه الی پنج قاشق غذاخوری (۱۸۰ لغایت ۲۰۰ کالری) عسل در روز بی خطراست زیرا یک قاشق غذاخوری حاوی نزدیک ۶۰ کالری است. کالری های قند ساده نباید بیش از ۱۰٪ کل کالری مورد دربایستن در دوران بارداری (که نزدیک ۱۸۰۰ تا ۲۴۰۰ کالری در روز است) باشد.
عسل را در آب داغ یا نوشیدنی ها اضافه نکنید زیرا آنزیم های تندرست آن را از بین می برند. شما می توانید آن را به آب ولرم اضافه کنید.
.عسل را در غذاهای غنی از ویتامین های C و D اضافه نکنید زیرا مواد معدنی موجود در عسل، مزایای ویتامین ها را خنثی می کنند.
از مخلوط کردن عسل با نخود فرنگی دوری کنید، زیرا می تواند فواید آن را را مع کند و باعث سوء هاضمه شود.
حاملگی با درد و دردسر به اتفاق است اما زمانی که در دوران بارداری مریض می شوید، می تواند حتی مشکل تر شود. هنگامی که شما باردار نیستید، هرعلامتی از سرماخوردگی یا آنفولانزا باعث می شود تا شما سراغ دارو بروید، ولی وقتی که آبستن هستید، باید جایگزین های مطمئن تری پیدا کنید. عسل و لیمو دوست داشتنی ترین طریق هستند.اما آیا میتوانید از عسل و لیمو در بارداری کاربرد کنید ؟ آیا طریق بی خطری است؟
لیستی از چیزهایی که در حین بارداری نمی توانید بخورید یا بنوشید وجود دارد، ولی خوشبختانه عسل و لیمو دراین لیست پیمان ندارند. عسل و لیمو، گرم یا سرد، در درازا بارداری برای نوشیدن کاملا پسندیده است.”یک فنجان چای گرم لیمو وعسل در واقع می تواند تسکین دهنده گلو درد باشد” و به خصوص برای کاهش سرفه نیز موثر است.
لیمو و عسل وقتی می تواند مسئله شود که شما سخت دستگاه گوارش داشته باشید. اگر از سوزش سردل یا رفلاکس اسید مشقت می برید، اسیدیته و قند لیمو و عسل می تواند کمی تحریک کننده باشد.
حالا که می دانید عسل و لیمو در درازا بارداری بی خطرهستند، شدنی است بخواهید در ارتباط با وضعیت مصرف آن بدانید. ساده ترین راه، افزودن نصف لیمو (با پوست) و یک قاشق خوراک خوری عسل خام به یک لیوان آب جوش است. این مقاله اشاره کرد که ویتامین C در آب لیمو و ویژگان ضد باکتری و آرامش بخشی که درعسل وجود دارد با هم می توانند به کاهش علائم شما کمک کنند.
ahoota.com
درباره این سایت